logo utama tukangweb website designer terengganu
logo TukangWeb

Memperkenalkan salah satu website designer di kawasan Terengganu iaitu TukangWeb. TukangWeb atau laman web mereka iaitu https://tukangweb.my adalah salah satu agensi website di kawasan Pantai Timur Malaysia.

TukangWeb memperkenalkan beberapa servis iaitu kelas bina website, website development, Search Engine Optimization (SEO), TikTok content management, website maintenance dan lain-lain lagi.

Servis yang ditawarkan ini adalah sangat berpatutan dan sangat ideal dengan hasilnya.

Mula beroperasi secara rasmi pada awal tahun 2023, dan sedang dalam proses membesarkan unit yang ada di dalam pasukan. Untuk makluman, kami beroperasi di TD1303 Kuala Terengganu, Terengganu.

Biodata Pengurus TukangWeb

Muhamad Yusry

Muhamad Yusry merupakan pengurus dan juga website designer utama di TukangWeb. Bermula sebagai freelance dan selepas itu menimba pengalaman di beberapa syarikat, akhirnya berjaya menubuhkan agensi website sendiri. Beliau adalah salah seorang website designer Terengganu yang masih aktif sehingga kini.

Komuniti Web Designer Terengganu

Boleh dikatakan, komuniti web designer di Terengganu tidaklah begitu ramai berbanding negeri-negeri lain seperti Selangor, Kuala Lumpur, Penang dan lain-lain.

Akan tetapi, tidak boleh dinafikan bakat serta pengalaman yang ada pada komuniti ini yang mampu juga menarik minat pemilik bisnes daripada luar Terengganu dan Kelantan khususnya. Ini membuktikan bahawa bakat-bakat ini tidak boleh dipandang enteng.

Hubungi kami segera untuk mendapatkan khidmat nasihat dan juga quotation untuk bina website atau kelas website.