Kebanyakan pengguna laman web di dunia khususnya di Malaysia, akan membuat pencarian di Google sebelum membuat sebarang pembelian ataupun mencari sesuatu yang dikehendaki. Jika pemilik bisnes mempunyai website berserta kemahiran diperolehi melalui kelas bina website kami. Maka, makin berpeluang untuk bisnes anda ditemui oleh bakal pelanggan anda, sekaligus meningkatkan hasil jualan syarikat.

Kenapa Perlu Dapatkan Kelas Website Ini ?

Website sebagai alat pemasaran (Marketing)
Website merupakan salah satu alat pemasaran yang sangat strategik dan berkualiti. Anda boleh menggunakan pelbagai teknik marketing yang tersedia untuk menarik pelanggan agar membuat pembelian di website anda seperti FB ads, Google Adsense, SEO serta Email Marketing.

30 juta anggaran pengguna yang aktif
Kajian menunjukkan bahawa terdapat anggaran 30 juta daripada penduduk Malaysia yang merupakan pengguna internet yang aktif & menggunakan internet untuk mencari info tentang sesuatu produk atau servis. Ini mampu meningkatkan keterlihatan barangan produk ataupun jenama pada website dengan menggunakan teknik marketing yng betul dan efektif.

Kewujudan website e-commerce (Kedai Jualan Atas Talian)
Sekarang banyak tersedia platform untuk pembelian dilakukan hanya di hujung jari sahaja. Website e-commerce kian pesat dan sedang mengembang antara yang terkemuka dan dikenali seperti Lazada, Zalora, Shopee dan lain-lain.

24 Jam beroperasi tanpa henti
Website boleh dijadikan sebagai kedai online yang aktif setiap 24 jam sehari serta 7 hari seminggu kerana mampu membuat pembelian secara langsung tidak seperti kedai fizikal di luar. Pada setiap masa pengguna atau prospek pelanggan boleh melihat/mencari produk anda dengan maklumat yang lengkap.

Kos yang lebih rendah berbanding sewaan kedai
Mengapa hendak menyewa kedai fizikal sedangkan anda mempunyai pilihan untuk mempunyai kedai online yang jauh lebih murah dan menjimatkan. Sebuah website boleh dibina dengan kos yang rendah iaitu website bermula dari RM497 sahaja bersama kami.

14 Juta pelanggan online
Mengikut statistik, Malaysia terdapat lebih kurang 14 juta atau 59% daripada pengguna internet di Malaysia melakukan pembelian secara atas talian. Jadi ini adalah peluang emas anda untuk menerokai dan menguasai pasaran online secara berperingkat.

Daftar sekarang kelas Bina Website Siap Dalam Masa 2 Hari bersama kami . Khas bagi mereka yang nakkan website yang cepat tanpa modal yang besar! banyak kelebihan yang anda akan dapat, antaranya free ebook panduan untuk bina website dan banyak lagi menanti anda !!