Kami iaitu TukangWeb merupakan sebuah agensi digital yang beroperasi di Kuala Terengganu, Terengganu. Kami menawarkan servis bina website atau kelas secara online atau face to face bagi mereka yang ingin membina website mereka sendiri.

Sudah banyak website yang telah kami bina dan bagi kami, sudah sampai masa untuk kami ajarkan kepada mereka di luar sana yang mengetahui betapa pentingnya website untuk bisnes atau produk mereka.

kelas bina website bersama tukangweb

Untuk menghasilkan atau membina website, anda tidak perlu tahu ilmu programming, jika ada itu adalah bonus. Bagi menghasilkan website yang mempunyai fungsi, pengetahuan di dalam Microsoft Word sudah memadai.

Faktor Kenapa Anda Perlu Bina Website Untuk Bisnes Anda

Seperti yang anda tahu, jenama-jenama besar di dunia seperti Adidas, McDonalds, Apple dan sebagainya mempunyai website mereka sendiri. Jika difikirkan secara logik, jenama mereka sudah pun besar dan dikenali ramai, tapi masih memerlukan website.

Hal ini kerana website ini bertujuan sebagai profile anda di dalam bentuk digital. Selain pemasaran secara fizikal, anda juga perlu melakukan pemasaran secara digital. Tidakkah menjadi keuntungan untuk anda apabila sesuatu keyword itu berkait dengan website anda?

Jika anda mempunyai store secara digital, bayangkan website yang telah anda bina ini, bakal menjimatkan kos kerana ianya beroperasi secara automatik dan hanya perlu sedikit pemantauan daripada anda.

Kesimpulan

Sebenarnya masih ramai lagi business owner di luar sana yang tidak tahu tentang kepentingan bina website terhadap jenama atau store mereka.

Kami di TukangWeb ada menyediakan kelas untuk anda bina sendiri website anda. Jika anda berminat bolehlah menghubungi kami untuk makluman lanjut.